Omgaan met machteloosheid (voor zorgverleners)

Soms tref je als zorgverlener iemand met kanker waar je het erg mee te doen hebt. Iemand die fysieke en psychische beperkingen heeft, bij wie van alles tegenzit en die, net als alles weer een klein beetje op de rit staat, weer slecht nieuws te verwerken krijgt. Als je het íemand niet gunt, is het deze patiënt wel. Je wilt van alles maar kunt eigenlijk niet veel doen. Herken je dit gevoel van machteloosheid?

In de workshop Omgaan met machteloosheid ga je hierover in gesprek met andere zorgverleners. Hoe verhoud je je ertoe? Hoe ga je hiermee om? Welke strategieën kun je toepassen om er niet te veel last van te hebben? Wat is wijsheid te doen in relatie tot je patiënt? De workshop helpt je meer bewust om te gaan met machteloosheid of onmacht in oncologische situaties. Daarnaast is het fijn om in de uitwisseling herkenning bij elkaar te vinden.

Meer informatie en aanmelden
Website Vestalia

Over dit Wereldkankerdagevenement

Aanvang donderdag 3 februari 2022 19:30
Eind donderdag 3 februari 2022 21:00
Locatie Online
Regio - Online, Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Locatie-informatie - Online

Dit evenement vindt online plaats. Wanneer aanmelding vereist is, verloopt dat via de organisator van het evenement. Check ook altijd vooraf nog even de website van de organisator voor eventuele wijzigingen.

Pers

Woordvoering
Akke Albada (IKNL):  06-18418667
Annebel Schipper (KWF): 06-53736783

Persberichten
Wereldkankerdag 2022 (verschijnt 3 februari)

Eerdere jaren
2021 (IKNL | KWF) | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016

Webmaster
info@wereldkankerdag.nl

Over de campagne

Deze campagne is een initatief van:
IKNL
IPSO
Kanker.nl
Catharina Ziekenhuis
KWF Kankerbestrijding
NKF

Het wordt ondersteund door vele partnerorganisaties in het land.

Steun de campagne
Download digitaal promotiemateriaal
Meld je Wereldkankerdagevenement aan

uicc