user_mobilelogo

Profielfoto op z'n kop


Zet tussen 1 en 4 februari je profielfoto op sociale media op z'n kop. Neem een onderstebovenfoto van jezelf of draai je foto in je fotogalerij of verkenner.

Deel met anderen hoe kanker jouw leven op z'n kop heeft gezet of help mee om de impact van kanker onder de aandacht te brengen. Je kunt de voorbeeldtekst op deze pagina bij je bericht plaatsen, maar natuurlijk kun je ook je eigen toelichting geven.

Als je hierbij de hashtags #wereldkankerdag of #kankerzetjewereldopzijnkop gebruikt, maken we ook dit jaar Wereldkankerdag weer trending topic.

Promotiemateriaal


Organiseer je een evenement voor mensen met kanker en hun naasten, of wil je laten zien dat je de campagne ondersteunt? Dan ben je vrij om gebruik te maken van de afbeeldingen en drukklare flyers/posters. Je vindt ze op de pagina met promotiemateriaal.

WKD2020 Facebook post langwerpig alleen logo

Voorbeeldtekst


Waarom staat mijn profielfoto deze week ondersteboven? Omdat ik aandacht wil vragen voor Wereldkankerdag (4FEB).

Kanker zet je wereld op z'n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend. Ben jij ziek (geweest), heeft iemand in je omgeving kanker of heb je een dierbare aan kanker verloren? Weet dan dat er een breed aanbod aan zorg, ondersteuning en begeleiding beschikbaar is. 

Kijk op www.wereldkankerdag.nl voor zorg en ondersteuning in jouw buurt.

Pers

Woordvoering
Akke Albada (IKNL): 06-18418667
Annebel Schipper (KWF): 06-53736783

Persberichten
Wereldkankerdag 2020 (KWF | IKNL)
2019 | 2018 | 2017 | 2016

Webmaster
info@wereldkankerdag.nl

Colofon

Partner van:
uicc

Volg Wereldkankerdag